Language img

Omkring mig

Hvem jeg er
Navn
Per Wiemann
Fødselsdag
28 Oktober 1974
Adresse
København
Telefon
+45 26 20 33 77
Kort resumé

Igennem de sidste 15 år har jeg arbejdet på Microsoft platformen med management, udvikling, implementering, konfigurering, workshops, undervisning, test – herunder udvikling af testprocedurer, testplaner, testmiljøer og testdata.

 

De sidste 3 år har jeg arbejdet for Nordea på et stort IAM projekt som Test og Release manager hvor jeg, i samarbejde med projekt managers, produkt owners, testere og scrum team, har været involveret i udviklingen og håndteringen af processerne på krav specifikation, releases igennem miljøerne, sprint planlægning, test strategi, test flows, test data, incident handling og rapportering. I den sidste del af projektet har der været fokus på dokumentation og overdragelse til operation.

 

Før Nordea arbejde jeg på et større projekt hos Region Sjælland, med overgangen fra breve og manuelle arbejdsgange, til indførelsen af digitale postgange. Med opgaver såsom implementering, deployment, udvikling, workshops, test, dokumentering, overdragelse til operation m.m.

 

Siden år 2011 har jeg deltaget i projektet for regionernes kontrolrumsløsning, hvor jeg har haft en central rolle med implementeringen og som konfigurationsmanager. Med implementeringen har jeg, i samarbejde med diverse interessenter (system arkitekt, kunden, eksterne leverandører, interface leverandører og eksterne konsulenter) haft ansvaret for udrulningen af serverfarmen inkl. udviklings-, test- trænings- og live miljø.

 

I år 2008 og frem til år 2011, arbejde jeg med to store offentlige projekter, Kontrolrumssoftware til SINE projektet og Kontrolrumsprojekt for det internationale politi i Rumænien, hvor jeg bla. har haft ansvaret for testplanlægning, testcases, testprocedurer og testdata.

 

I rollen som Release manager har jeg haft styringen og opbygningen af livscyklussen på releases fra udviklingen til implementeringen, test, træning og sidst til releases på produktions miljøet.

 

Igennem min karriere har jeg undervist brugere på alle niveauer inklusiv udarbejdning af undervisningsmateriale til train the trainer, superbruger og slutbruger.

 

Derudover ligger jeg en stor ære i at dokumentere mit arbejde og arbejdsprocesser for at hjælpe organisationen med projektmæssige og fremtidige behov for guidens og overblik.

Værktøjer
slider img slider img slider img
Mine service
Konfigurationsmanager

I rollen som konfigurationsmanager har jeg haft styringen og opbygningen af livscyklussen på releases fra udviklingen til implementeringen, test, træning og sidst til releases på live systemet

Undervisning

Igennem min karriere har jeg undervist brugere på alle niveauer.
Senest på Digital Post projektet og på Regionsprojektet med udarbejdning af undervisningsmateriale til train the trainer, superbruger og slutbruger

Teknisk rådgivning
Implementerings rådgivning

Med implementeringen har jeg, i samarbejde med diverse interessenter (system arkitekt, kunden, eksterne leverandører, interface leverandører og eksterne konsulenter) bla. haft ansvaret for udrulningen af serverfarm inkl. udviklings-, test- trænings- og live miljø

Test Rådgivning
Dokumentering

Jeg ligger en stor ære i at dokumentere mit arbejde og arbejdsprocesser for at hjælpe organisationen med projektmæssige og fremtidige behov for overblik

img